Bezoekarrangement

Het onderwijsconcept van obs Wereldwijzer trekt regelmatig belangstelling van teams van scholen, leerkrachten, studenten en  andere belangstellenden uit het onderwijs.

De school heeft daarom een bezoekarrangement op maat.

U kunt bij ons het volgende zien en ervaren:
  • TOM, Team Onderwijs op Maat
  • Werken in units, groepsoverstijgend
  • Thematisch onderwijs
  • Woordenschatonderwijs

Wereldwijzer is een open TOM school en hoort bij de Verenigde Tom Groep (VTG). Samen hebben we afspraken gemaakt m.b.t. bezoeken.

Een basisprogramma bestaat uit een presentatie naar aanleiding van de kijkvragen van de gasten; een bezoek aan de werkvloer en een evaluatie. Een lunch of een high tea kan worden verzorgd. Bezoekers zijn van harte welkom op dinsdag of donderdag van + 12.00 tot + 15.30 uur. Andere momenten zijn eventueel in overleg bespreekbaar.

De kosten voor een bezoekarrangement bedragen:

Individueel bezoek 50.-
Groep tot 5 personen  50.-  (per persoon)
Groep vanaf 6 personen 250,-
Lunch of High Tea 7,50  (per persoon)

Studenten betalen alleen voor de lunch of de high tea en kunnen aansluiten bij bezoekende scholen.
Studenten kunnen contact opnemen met de directie voor het maken van een afspraak:
m.de.jong@talenthoorn.nl

Scholen kunnen zich hieronder aanmelden met het digitale formulier .