2016-2017

Ouderraad Wereldwijzer

De ouderraad bestaat uit een groep enthousiaste ouders, die graag actief bezig zijn voor de leerlingen van deze school. Wij organiseren samen met het team vele leuke activiteiten, zoals sportactiviteiten  het sinterklaasfeest, kerstfeest, paasontbijt of oranjefeest en het jaarlijkse schoolfeest. Ook de schoolfotograaf wordt door ons verzorgd. Daarnaast verzorgen we ook bij voldoende deelname de versnaperingen bij bijvoorbeeld: de scholierenveldloop, sporttoernooitjes en de avondvierdaagse.

Onze grootse activiteit is het jaarlijkse schoolfeest. Rond een thema waaraan de hele school een aantal weken werkt, verzorgen wij als afsluiting een aantrekkelijk feestprogramma met verschillende activiteiten. Voor lekkere hapjes en drankjes kan iedereen terecht in ons restaurant. De opbrengst van dit feest wordt elk jaar besteed aan iets wat nodig is voor school ten behoeve van de kinderen.

Voor het schooljaar 2016 /2017 bestaat de OR uit de volgende enthousiaste leden: Desiree (Voorzitter), Remco (Penningmeester), Monique (Secretaris), Danny, Madhvi, Ingrid,  Paula Konijn (Team) en Martha Bentvelzen (Team).

Vragen staat vrij?
Heeft u vragen of leuke ideeŽn wij staan overal voor open.