Ouderportaal

Goede communicatie en korte lijnen tussen school en ouders vinden wij belangrijk. Daarom werken wij met een digitaal ouderportaal.

Ouderportaal

Handige digitale communicatie

TOM school wereldwijzer maakt gebruik van het BasisOnline Ouderportaal.
Berichten van en naar de school ontvangt of verstuurt u eenvoudig via uw smartphone.
Met dit systeem heeft u als ouder alles bij de hand;
  • nieuwsberichten,
  • foto's,
  • onze jaarkalender,
  • contact met de school of de leerkracht,
  • informatie over de groep,
  • mogelijkheid tot ziek melden,
  • inschrijven voor activiteiten, etc.

Bij dit digitaal portaal hoort een app. Deze kunt u downloaden vanuit Google Play of de App store op uw tablet of smartphone.
Ongeveer één maand voordat uw kind bij ons op school komt, krijgt u een brief met een code, waarmee op het ouderportaal kunt.
Heeft u vragen, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met de leerkracht van uw kind(eren) of kijk op

"Bij ons op school letten ze op waar je iets minder in bent en waar je beter in bent."