Ouderportaal

Eén systeem voor alle communicatie

TOM school Wereldwijzer maakt gebruik van BasisOnline Ouderportaal. Met dit systeem heeft u als ouder alles bij de hand; informatiebrieven, contact met de school of de leerkracht, informatie over de groep, mogelijkheden tot ziekmelden, etc.

Eén systeem voor alle communicatie tussen school en ouders. Log daarom regelmatig in en u bent op de hoogte van alle informatie.

Bij zo’n digitaal portaal hoort een app. Deze kunt u downloaden op uw tablet of smartphone. Meer hierover leest u verder in de handleiding van Ouderportaal. Heeft u vragen, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met de leerkracht van uw kind(eren).

Kind aan het woord

"Bij ons op school letten ze op waar je iets minder in bent en waar je beter in bent."

Roan, groep 8.