Puur for Kids
Ook dit jaar doen wij als school mee met de actie 'Puur for Kids'. Wij proberen daarmee kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank blij te maken met een cadeau tijdens kerst.
Met deze bijzondere actie willen wij als school de ruim 240 kinderen van deze gezinnen een (kerst)hart onder de riem steken.
Iedereen die wil meedoen aan deze bijzondere actie kan van maandag 10 t/m dinsdag 18 december een kaartje pakken uit de kerstbomen op school. Op woensdag 19 december zullen alle cadeautjes worden opgehaald zodat deze op vrijdag 21 december kunnen worden uitgedeeld.

Meer informatie hierover is terug te vinden op de website Puur for Kids.

Wereldwijzer daar zit muziek in
Lekker bezig met muziek of een instrument leren bespelen?
Op Wereldwijzer geeft onze vakleerkracht Paula Schoenmaker dit schooljaar muziekles in de groepen 1 t/m 5.
Voor de groepen 1/2 en 3 is dat algemene muzikale vorming en voor de groepen 4 en 5 is dat instrumentale vorming.

"Bij ons op school letten ze op waar je iets minder in bent en waar je beter in bent."