Onze leerlingenraad
Op Wereldwijzer mogen de leerlingen ook meepraten over het onderwijs dat aan hen gegeven wordt of meedenken over de verschillende activiteiten die er op school georganiseerd worden.
Elke groep (vanaf groep 4) heeft daarvoor 2 leerlingen gekozen, die de meningen en de ideeën uit hun groep doorgeven in de leerlingenraad.
De leerlingenraad heeft dit jaar vergaderd over:

• Een beloningssysteem op school, wel of niet fijn.
  • Meer buitenlessen, niet alleen BeweegWijs, maar ook tijdens rekenen of spelling.
  • Leren Zichtbaar Maken, wat weten we al van ons eigen leren?
  • Leerplein, hoe zouden we dat mooi, prettig en werkzaam in kunnen richten?
  • Werken in de Unit, wat is fijn en wat is niet goed?
Daarnaast hebben verschillende groepen nog wensen, zoals meer creatieve vakken, liefst met eigen bedachte opdrachten.
Hieronder kunt u de verslagen van de secretaris van de leerlingenraad lezen.

Verslag 02-10-2019.
Verslag 30-11-2019.

Ons moestuin project.

Als onderdeel van de Gezonde school, hebben we dit jaar, onder leiding van Ellie van der Schriek (Natuur-el, natuurbeleving en voedseleducatie) en met de geweldige hulp van onze 'tuinmoeder Denise, heel hard kunnen werken in onze moestuinen.
We hebben gezien hoe verschillende groentes en fruit gezaaid moeten worden. We hebben gezien hoe goed alles ging groeien. En natuurlijk was het super leuk om te zien hoeveel lekkere groentes en fruit geoogst konden worden.
De oogst werd op school verwerkt, lekker koken en proeven!

Wereldwijzer daar zit muziek in

Lekker bezig met muziek of een instrument leren bespelen?
Op Wereldwijzer geeft onze vakleerkracht Paula Schoenmaker dit schooljaar muziekles in de groepen 1 t/m 7.
Voor de groepen 1, 2, 3 en 4 is dat algemene muzikale vorming en voor de groepen 5, 6 en 7 is dat instrumentale vorming.
Op school hebben we gitaren, klokkenspelen, drumpads en keyboards. De muziekleerkracht heeft klarinetten voor groep 7.

Bij ons op school letten ze op waar je iets minder in bent en waar je beter in bent.